22 Kasım 2023 Eğitim Faaliyetleri
24 Kasım 2023

Hastanemizde 22 Kasım 2023 tarihinde;

Eğitim Hemşiresi Fadime ALPAY tarafından “Hastane Acil Afet Yönetimi” ile “Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği” eğitimi, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığında Çevre Yönetimi Birim Sorumlusu olarak görev yapan Cihan BULUT tarafından “Atık Yönetimi” eğitimi, Acil Servis Hekimi Dr. Koray GÜLMEZ ve Hemşire Yusuf YILAN tarafından “Yara Bakımı ve Pansuman” eğitimi, Dahiliye Uzmanı Dr. Simge TÜZÜN ZEYBEY tarafından “Yetişkin CPR” eğitimi ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Koray TAN tarafından “Pediatrik CPR” eğitimi verilmiştir. Eğitimlere Hastanemiz bünyesindeki tüm birim personelleri eksiksiz katılım sağlamıştır.

Biyolog Cihan BULUT, Hastanemiz içerisinde bulunan tıbbi, evsel, tehlikeli ve geri dönüşüm atıkları ile ilgili incelemelerde bulunmuş olup; dış alanda bulunan tıbbi ve tehlikeli atık konteynerleri kontrol edilmiştir. Yapılan değerlendirmede Hastanemiz yeterli ve başarılı bulunmuştur.

Ayrıca Başhekimliğimizde tüm birim sorumluları ile 6 Şubat depremi sonrası yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılmış, hizmetin sunumunda görülen eksiklikler ve geliştirilmesi gereken konulara değinilmiştir.